Her får du Nik Collection gratis

Nik Collection er en samling av syv profesjonelle fotofiltre som tidligere har vært gratis, men pakken er ikke lenger gratis

Les også: Guide: Nik Collection

Google kjøpte pakken og la den ut gratis, men bestemte seg for å droppe videre utvikling. Pakken ble senere kjøpt opp av selskapet DxO og Nik Collection koster nå 149 euro (1500 NOK).

I juni 2019 ble Nik Collection 2.0 lansert og blant nyhetene var flere presets (forhåndsredigeringer). Les mer i vår artikkel

I desember 2019 ble versjon 2.3 lansert og denne gangen ble det lagt til flere simuleringer av analog svart/hvit film. Les mer i vår artikkel.

Fortsatt gratis

Den gamle versjonen kan fortsatt lastes ned fra google.com, men vær klar over at det ikke er sikkert at den vil fungere som den skal. Vi har nettopp prøvd og pakken fungerer fortsatt uten problemer.

Vær også klar over at du kan kjøre appene i Nik Collection som selvstendig programvare. Finn frem programfilen, for eksempel via C:\Programfiler\Google\Nik Collection. Her kan du åpne mappen til den aktuelle programvaren og kjøre programfilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *