Kameraet som skal redde Canon

Kameraprodusenten Canon skal snart lansere Canon EOS R3 som mange eksperter mener vil revolusjonære fotografi.

Les også: Canon har problemer
Les også: Det blir ingen Canon 5D Mark V

Canon EOS R3

I sin markedsføring kaller Canon det nye kameraet, som altså fortsatt ikke er lansert, for det raske speilløse systemkameraet med såpass høy ytelse at det markerer en ny epoke for profesjonell fotografering og filmskaping.

Det nye kameraet har en ytelse som overgår det mest vi kjenner på kameramarkedet. Canon R3 skal kunne ta 30 bilder i sekundet, ifølge produsenten Canon. Kameraet skal kunne ta både stillbilder og videoer med like høy ytelse.

Canon R3 er riktignok ikke det første kameraet med denne ytelsen, men det er Canon som er ledende på markedet og som derfor har et fortrinn over konkurrenter som Sony og Nikon.

Den store fordelen med Canon R3 er at du kan ta både stillbilder og video av det samme motivet med samme ytelse, nemlig 30 bilder/rammer i sekunder. Dette innebærer for eksempel at du kan i utgangspunktet ta en video av et motiv og i etterbehandling velge et stillbilde fra videoen – kvaliteten er den samme.

Lansering og pris?

Det er foreløpig uklart når Canon R3 lanseres. Prisen kan bli rundt 6000 USD (rundt 52 000 NOK), men det er basert på rykter.

Video

Kilder: canon.no, petapixel.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *